Muizen | Ratten

Het bestrijden van muizen en ratten is belangrijk om schade aan gebouwen en verspreiding van ziekten te voorkomen. Hier zijn enkele effectieve methoden voor ongediertebestrijding van muizen en ratten:

  • Inspectie van gebouwen: Identificeer mogelijke toegangspunten waar muizen en ratten binnen kunnen komen, zoals openingen in muren, kieren bij deuren en ramen, ventilatieopeningen, enz.
  • Afdichten van toegangspunten: Dicht alle mogelijke ingangen af om te voorkomen dat muizen en ratten binnenkomen. Gebruik hiervoor materialen zoals staalwol, beton, metalen platen of speciale afdichtingsmiddelen.
  • Gebruik van muizenvallen: Plaats muizenvallen op strategische locaties waar activiteit wordt waargenomen, zoals langs muren of achter kasten. Kies het juiste type val en aas om effectief muizen en ratten te vangen.
  • Lokaasstations met gif: Voor grotere rattenplagen kunnen lokaasstations met gif een effectieve oplossing zijn. Deze moeten worden geplaatst op locaties waar kinderen en huisdieren er niet bij kunnen.
  • Hygiënemaatregelen: Houd gebieden schoon en opgeruimd om voedselbronnen voor muizen en ratten te verminderen. Berg voedsel op in luchtdichte containers en verwijder gemorste etenswaren.
  • Professionele bestrijding: Als de plaag ernstig is of als eerdere pogingen niet succesvol waren, is het raadzaam om professionele ongediertebestrijding in te schakelen. Wij kunnen een uitgebreide inspectie uitvoeren, de beste methoden toepassen en preventieve maatregelen aanbevelen om herhaling te voorkomen.

Het is belangrijk om op te merken dat het bestrijden van muizen en ratten niet alleen gaat om het doden van individuele dieren, maar ook om het voorkomen van toekomstige plagen door het aanpakken van toegangspunten en het creëren van een onaantrekkelijke omgeving voor deze knaagdieren.

Als je last hebt van ongedierte, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ongediertebestrijding Burgum om snel en effectief van het probleem af te komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen of om een afspraak in te plannen. 

Chat openen
WhatsApp Ongediertebestrijding Burgum.
WhatsApp Ongediertebestrijding Burgum.
Stel je vraag en/of plan je afspraak.