Mollen

Ongediertebestrijding van mollen vereist vaak een specifieke aanpak vanwege hun graafgedrag en de schade die ze kunnen veroorzaken aan gazons en tuinen. Hier zijn enkele methoden voor het bestrijden van mollen:

  • Mollenklemmen: Mollenklemmen zijn een effectieve methode om mollen te vangen. Deze worden geplaatst in de hoofdgangen van de mol, waar de mol het meest actief is.
  • Ultrasone apparaten: Ultrasone apparaten zenden geluidsgolven uit die mollen verjagen. Deze kunnen worden gebruikt om mollen weg te houden uit bepaalde gebieden, maar hun effectiviteit kan variëren.
  • Giftige lokazen: Er zijn ook gifstoffen beschikbaar die in de gangen van mollen kunnen worden geplaatst. Deze moeten echter zorgvuldig worden gebruikt om geen andere dieren of huisdieren te schaden.
  • Grillen en rookstof: Sommige ongediertebestrijders gebruiken grilapparaten of rookstof om mollen uit hun gangen te verdrijven. Dit kan effectief zijn bij het verplaatsen van mollen naar een andere locatie.
  • Professionele bestrijding: Als de molproblemen aanhouden ondanks pogingen tot zelfbestrijding, kan het verstandig zijn om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Wij hebben toegang tot een breed scala aan methoden, waaronder koolmonoxidebestrijding en kunnen de situatie grondig beoordelen voordat we de beste oplossing bieden.

Het is belangrijk op te merken dat sommige methoden voor mollenbestrijding diervriendelijker zijn dan andere. Het is altijd aan te raden om te kiezen voor methoden die de minste schade toebrengen aan de mollen en andere dieren in de omgeving.

Als je last hebt van ongedierte, aarzel dan niet om contact op te nemen met Ongediertebestrijding Burgum om snel en effectief van het probleem af te komen.

Neem contact met ons op voor meer informatie, vragen of om een afspraak in te plannen. 

Chat openen
WhatsApp Ongediertebestrijding Burgum.
WhatsApp Ongediertebestrijding Burgum.
Stel je vraag en/of plan je afspraak.